KKV-knak Egyéni vállalkozóknak Nagyvállalatoknak

Profi weboldal a sikeres ügyfélszerzéshez

Akár egyéni vállalkozó, akár kisvállalkozás, a weboldal ma már elengedhetetlen a sikeres online jelenléthez.

Az online jelenlét manapság már alapvető elvárás.

Egy profin megtervezett honlap az egyik legfontosabb kommunikációs eszköze a cégeknek és nélkülözhetetlen az üzleti siker eléréséhez. Ez a legolcsóbb és leghatékonyabb módja annak, hogy reklámozd a vállalkozásod.

Egy jól felépített weboldal elengedhetetlen a következőkhöz:

60+ elkészített weboldal

100+ sikeres marketing kampány

50+ elégedett ügyfél

Gyorsan dolgozunk

Tudatosan kevés partnerrel dolgozunk egyszerre együtt, így minden energiánkkal az aktuális ügyfélre fókuszálhatunk, és a lehető leghamarabb elkészítjük a ránk bízott feladatokat, mielőbbi eredményt hozva ezáltal megrendelőnk számára is.

Minőségi munkát készítünk

Szenvedélyünk ez a szakma, épp ezért minden weboldalra, design-ra vagy épp marketing kampányra úgy tekintünk, mintha csak a saját vállalkozásunkhoz készítenénk. Kizárólag minőségi munkát adunk ki a kezeink közül, akkor vagyunk elégedettek, ha partnereink is azok.

Kedvező áron dolgozunk

Csapatunk minden tagja hosszú évek óta dolgozik már ezen a területen, ismerjük a szakma csínját-bínját, minden körülményt megrendelői, illetve kivitelezői oldalról is. A gyors és minőségi munka mellett kiemelten fontos számunkra, hogy megfizethető, egyúttal megtérülő árat kínáljunk.

1. lépés

Igényfelmérés

2. lépés

Stratégiai tervezés

3. lépés

Elkészítés

4. lépés

Átadás/Indítás

Landing oldal

Egy oldalas weboldal

90.000 Ft-tól
Üzleti weboldal

Több oldalas üzleti bemutató weboldal

200.000 Ft-tól
Webshop

Termékek, szolgáltatások értékesítéséhez

450.000 Ft-tól

Kérj ingyenes konzultációt még ma!

Néhány vélemény ügyfeleinktől

Péter a tulajdonos készítette el, mind a weboldalunkat, mind a teljes kampányunkat. A munkája minőségével teljes mértékig elégedettek vagyunk, melyet a visszajelzéseink is igazolnak. Üzletünk alapköveit legmagasabb minőségben elkészítette és lefektette. A vállalkozásunk a kezdetektől jövedelmező és virágzó. Ez a Marketix nélkül nem jöhetett volna létre. Köszönjük.
Toronya Viktor
Tulajdonos | Barber World Budapest
Öt év utána időszerűvé vált a weboldalunk lecserélése. Nagyon jó döntés, volt, hogy Pétert választottam. Szakszerű, gyors munkával sikerült modern, tetszetős webes megjelenést kialakítani. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Török Gábor
Ügyvezető | Aktív Forrás könyvelőiroda
Már a közös munka legelején kiderült, hogy jól döntöttem, amikor a Marketixet választottam. Az ötletelés fázisában is rendkívül konstruktív ötleteket kaptam, ráadásul több alternatívát is felvázoltak a számomra. A munkájuk megbízható, gyors. Ha apróbb változtatásokra van szükség, azt is a megszokott módon, rövid határidővel, pontosan készitik el. Igényesek a munkájukra. Csakis ajánlani tudom őket mindenkinek!
Boros Norbert
Tulajdonos | salakszorok.hu